Утримання офісів Міндоху вже коштує 12 мільйонів
31.10.2013   //  

Міністерство доходів і зборів України 21 жовтня уклало угоду з ДП «Сервісно-видавничий центр Міністерства доходів і зборів України» на послуги з експлуатаційного обслуговування нерухомого майна та надання інших комунальних послуг. Вартість угоди склала 3,17 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги з утримання замовили для трьох департаментів Міндоху по вул. Дегтярівська, 11-Г, Саксаганского, 66, а також у с. Лютіж, урочище Туровча, 1 (Київська обл., Вишгородський р-н).

З серпня і до кінця року підприємство забезпечуватиме експлуатаційне обслуговування приміщень, систем опалення, вентиляції, освітлення, сантехнічних вузлів і комунікацій, виконуватиме роботи з прибирання приміщень, благоустрою території тощо.

Нагадаємо, «Сервісно-видавничий центр» уже здійснює аналогічне обслуговування основних офісів Міністерства на Львівській площі, 6, 8, а також по Киянівському провулку, 2-А і 6-10. Відповідну угоду на 8,48 млн грн. з підприємством укладала у травні цього року ще Державна податкова служба. Таким чином сукупні витрати Міністерства на утримання офісів цього року складуть 11,65 млн грн.