Партнери губернатора Дубневичі отримають 14 мільйонів, щоб збудувати сільраду за чотири роки
31.07.2012   //  

Давидівська сільрада Пустомитівського району Львівської області 19 липня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Новояворівськенергопостач» на будівництво Народного дому с.Давидів на 500 місць з сільською радою. Вартість угоди склала 13,52 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Будівництво сільради потрібно завершити до кінця 2016 року. Роботи фінансуються коштом бюджету Давидівської сільради.

Через ланцюжок засновників ТОВ «Новояворівськенергопостач» контролюється братами Богданом і Ярославом Дубневичами, бізнес-партнерами голови Львівської облдержадміністрації Михайла Костюка. Колишні бютівці збираються балотуватись до Верховної Ради за мажоритарними округами на Львівщині.

Населення села Давидів становить становить 5160 осіб. Село знаходиться неподалік від села Зубра, в якому базується «Корпорація «Колійні ремонтні технології» Дубневичів.

Раніше будівництво Народного дому вартістю 4,90 млн грн. було замовлено ще в одному сусідньому селі Пасіки-Зубрицькі, а в Сокільниках збудують клуб за 12,04 млн грн. При цьому будівництво клубу замовлено фірмі, яка належить голові сільради Пасік-Зубрицьких.