Університет хамовитого «регіонала» замовив «джинсу» на телеканалах Ахметова, Пінчука, Коломойського і Бенкендорфа
30.03.2012   //  

Національний університет Державної податкової служби України 23 березня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Комунікаційна група «ЕСГ» на рекламні послуги в 2012 році вартістю 2,53 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Ірпінський університет державним коштом замовив рекламну компанію на загальноукраїнських телеканалах, друкованих мас-медіа та зовнішню рекламу в Київській області, яка має «створити позитивний імідж та позиціонувати університет ДПС як найкращий, пріоритетний для вступу вищий навчальний заклад  України». Акцент має бути зроблено на якості навчання, матеріально-технічного забезпечення, «школи викладання» (викладачі-співробітники), попиту спеціальностей та випускників на ринку праці (в т.ч. прогнози на майбутнє), повідомлення щодо вступу до Національного університету ДПС України, демонстрування можливостей освітнього, професійного та соціального розвитку студентів (в т.ч. євро-інтеграційної практики).

На телеканалах «Перший національний», ТРК «Україна», «ICTV» та «Сіті» потрібно розмістити не менше 60 відеосюжетів хронометражем до 1 хвилини. «Хронометраж в одну хвилину є стандартним для більшості інформаційних телепрограм в українському медіа-просторі та достатнім для того, щоб розмістити інтерв’ю двох спікерів та  необхідну інформацію», – йдеться в конкурсній документації. При цьому в документації немає вимоги щодо створення цих матеріалів як рекламних роликів.

На «Першому національному» також планується не менше шести подач у форматі «Гість студії» хронометражем до 10  хвилин,  що передбачає бесіду в ефірі між ведучим та гостем в ефірній студії з актуалізуючим тему дискусії сюжетом.

Також замовлено 350 сюжетів до 30 секунд для розміщення на радіостанції «Київ», написання та розміщення не менше 10  публікацій обсягом не менше  5000 знаків кожна у загальнодержавних друкованих ЗМІ, тиражем не менше 3000 примірників. В Київській області має бути розміщено рекламну на не менш як 250 біг-бордів на 580 «сітілайтах».

Національний університет ДПС очолює народний депутат від Партії регіонів Петро Мельник. На недавніх виборах мера Обухова він прославився тим, що намагався силоміць вивести з виборчої ділянки народного депутата Ірину Геращенко (НУНС).