Фірма впливового міліціонера отримує мільйони на охорону київського вокзалу
06.02.2012   //  

ДТГО «Південно-Західна залізниця» 27 січня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія ТСК» на цілодобову охорону вокзального комплексу станції Київ-Пасажирський в 2012 році. Вартість угоди склала 7,43 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

«Компанія ТСК», яка і минулого року охороняла столичні вокзали, повинна організувати на «Київ-Пасажирському» 33 цілодобових пости охорони, один пост начальника зміни та один пост начальника об’єкту. Охороні підлягають багажні, квиткові каси та інші об’єкти, де є в наявності грошова виручка. Приватні охоронці мають попереджати правопорушення та сповіщати правоохоронні органи про факти випадки продажу квитків сторонніми особами, несанкціонованої торгівлі, обміну валют сторонніми особами, пропозицій квартир, послуг таксі, перебування на території об’єкту осіб, які ведуть бродячий спосіб життя.

Засновниками ТОВ «Компанія ТСК» є Сергій Гриненко, Тарас Самборський (експерт з правових питань Всеукраїнської громадської організації «Українська федерація індустрії безпеки») та Анатолій Тимофійович Сорока, відомий як начальник управління Департаменту Державної служби охорони при МВС України.