Привид Колеснікова: горілчаники Януковича затарились зерном у бізнес-партнера «Альткому»
20.12.2011   //  

ДП «Житомирський лікеро-горілчаний завод» Державного управління справами за результатами тендерів 9 грудня уклав низку угод з ТОВ «Агроукрпостач» на придбання зернових культур на загальну суму 63,41 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Придбано 14400 тон кукурудзи по 1825 грн./т, 14400 м’якої пшениці по 1667 грн./т та 7500 тон жита по 1750 грн./т. Зернові мають бути поставлені до кінця 2012 року.

Раніше Житомирський завод обрав «Агроукрпостач» постачальником картонної продукції на суму 24,59 млн грн. Тоді ж горілчаний завод придбав у ТОВ «Алексіс Експрес ЛТД» коробки та ящики з гофрованого паперу, ковпачки та кришки з недорогоцінного металу, а також пляшки за 296,98 млн грн.

В складі засновників «Агроукрпостачу» і «Алексіс Експрес ЛТД» є Олександр Скитьов. Він також відомий як співзасновник ТОВ «Альтком-плюс», де його партнерами є «Фінансово-промислова група «Альтком» та лондонська фірма “Генсен Трейдинг Лтд”.

Ще одним засновником «Агроукрпостачу» є донеччанин Роберт Степанян, відомий на залізничному ринку у якості засновника ТОВ «Вагон-трейд».

Нагадаємо, донеччанин Олександр Тисленко, який офіційно виступає власником «Альткому», заперечує стосунок компанії до віце-прем’єра Бориса Колеснікова, який у якості міністра інфраструктури курує діяльність «Укрзалізниці» та будівництво доріг до Євро-2012, а також має аграрний бізнес («АПК-інвест»).