Соціальні об’єкти Миколаївщини підлатають за 10 мільйонів
11.11.2011   //  

Управління капітального будівництва Миколаївської облдержадміністрації 4 листопада за результатами тендерів уклало низку угод на ремонт будівель та газової мережі. Загальна вартість угод склала 9,05 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПАТ «Первомайська міжгосподарська пересувна механізована колона» за 4,57 млн грн. здійснить реконструкцію Братського районного Будинку культури в смт. Братське.

ПП ВКФ «Південьбудіндустрія» отримає 1,46 млн грн. за капремонт блока-вставки Миколаївської обласної комунальної комплексної дитячо-юнацької спортивної школи.

ТОВ «Антарес-Буд» за 1,20 млн грн. здійснить утеплення зовнішніх стін, заміну вікон та зовнішніх дверей Яструбинівської загально-освтіньої школи І-ІІІ ст. в с. Яструбинове Вознесенського району.

МВП «Березань» за 1,04 млн грн. виконає будівництво підвідного газопроводу високого тиску до с. Ковалівка Миколаївського району (ІІ черга робіт).

ПП «Генір – Буд» за 785 тис грн. здійнить капремонт відділення інтенсивної терапії новонароджених (четвертий поверх) хірургічного 7-поверхового корпусу Миколаївської обласної дитячої лікарні по вул. Миколаївській, 21 у обласному центрі.