Будівельники «Менори» отримали ще 70 мільйонів на дитячу лікарню в Дніпропетровську
20.10.2011   //  

КЗ «Дніпропетровська обласна дитяча клінічна лікарня» за результатами тендеру 14 жовтня уклав угоду з ТОВ «Рубікон-Трейдінг» на реконструкцію будівлі поліклініки (блок №5) під неонатальне відділення на 60 ліжок. Вартість угоди склала 69,54 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Згідно з конкурсною документацією, реконструюється 3 поверхове неонатальне відділення, яке є частиною перинатального центру, що створюється на базі Обласної дитячої клінічної лікарні (ОДКЛ). Спеціалізований центр високотехнологічної спеціалізованої допомоги із замкнутим циклом лікування включає проведення тривалої інтенсивної терапії, хірургічну корекцію вроджених вад розвитку і гострої неонатальної, нейрохірургічної патології, відділення етапного виходжування, неврологічної, бронхо-пульмональнологічної реабілітації.

У неонатальному відділенні необхідно передбачити відділення реабілітації для новонароджених і дітей до 1 року на 20 ліжок на 1 поверсі; відділення патології новонароджених на 40 ліжок, в т.ч. секція на 20 ліжок (I етап виходжування) – на 3 поверсі і секція патології новонароджених на 20 ліжок (II етап виходжування) – на 2 поверсі; відділення інтенсивної терапії для новонароджених на 12 кювезів з оперблоку на 1 операційну – на 4 поверсі. Також передбачено кабінети лікарів консультантів (вузькі фахівці) – на 1 і 2 поверхах, приміщення кафедри – на 2, 3, 4 поверхах, конференцзал – на 3 поверсі, технічні приміщення – в підвалі та надбудові в технічному поверсі.

До складу засновників ТОВ «Рубікон-трейдінг» входить ТОВ «Приват-фінансист». Компанія «Рубікон» відома як генпідрядник будівництва найбільшого в вісті єврейського центру «Менору», будівництво якого в Дніпропетровську фінансує один з засновників групи «Приват» Геннадій Боголюбов.

Раніше «Рубікон- Трейдінг» отримав підряд на реконструкцію іншої будівлі дитячої лікарні вартістю 53 млн грн.