«Сумихіпром» готується до раптового продажу протягом року?
12.10.2011   //  

ПАТ «Сумихімпром» за результатами тендеру 3 жовтня уклало угоду з ТОВ «Європейський центр консалтингу та оцінки» на послуги з оцінки майна. Вартість угоди склала 400 тис грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Оцінка майна буде проводитись по мірі виникнення необхідності у замовника протягом вересня 2011 року – вересня 2012 року. В технічному завданні вказано, що оцінку кожного з об’єктів потрібно провести у термін до восьми днів.

Потрібно оцінити вартість обладнання хімкомбінату, у тому числі спеціального і унікального – станки, технологічні лінії, легковий, вантажний і залізничний транспорт, цистерни. Також буде оцінено житловий фонд, адміністративні, торгові та складські площі, товари в обігу та готову продукцію, право вимоги грошових коштів по контракту.

В конкурсній документації наведено основні умови договору, який мав бути заключний з фірмою переможцем. Серед іншого передбачалось, що «загальна сума договору буде складати 400 000 грн.». Саме на таку суму і було укладено угоду.

Разом з тим, згідно з протоколом розкриття пропозицій, ТОВ «Європейський центр консалтингу та оцінки» Валерії Зайцевої перемогло в тендері за участі шести компаній, запропонувавши за свої послуги 7220 грн. з ПДВ.

Державне ПАТ «Сумихіпром» управляється державним холдингом «Титан України». Хімкомбінат і холдинг минулого року очолили менеджери з групи «Остхем» Дмитра Фірташа.