Мамай купив виконкому автівки Toyota Camry у топ-комплектації по 1,2 мільйона
24.06.2021   //  

Виконавчий комітет Полтавської міської ради 18 червня за результатами тендеру замовив ТОВ «ВіДі Автострада» легкових автомобілів на загальну суму 5,50 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить два автомобіля Toyota Camry по 1,18 млн грн. та п’ять автівок Toyota Corolla по 629 тис грн.

Toyota Camry матиме оздоблення сидінь шкірою з перфорацією, оздоблення дверних карт синтетичною шкірою, передні та задні сенсори паркування, підігрів передніх та задніх сидінь, клімат-контроль, навігаційну систему GPS, подушки безпеки, акустичну систему JBL (підсилювач, 9 динаміків з сабвуфером), підтримку систем Apple CarPlay та Android Auto через USB-кабель.

Toyota Camry, які придбав виконком, відповідає найдорожчій комплектації Premium. Їх продають за 1,06 млн грн.

Автівки Toyota Corolla матимуть безступеневу механічну коробку передач, кондиціонер, аудіосистема (радіоприймач FM/AM, CD-програвач, підтримка MP3/WMA-файлів) та 6 динаміків. Ціни на подібні автомобілі стартують від 554 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом «ВіДі Автострада» Віталія Джуринського було ТОВ «Артсіті» росіянина Олександра Лалаяна, чия пропозиція була вищою на 350 грн. Фірми не торгувалися під час аукціону.

7 червня виконком Полтавської міської ради замовив ТОВ «Соллі плюс Полтава» 11 автомобілів Renault Duster по 485 тис грн. на загальну суму 5,32 млн грн.

Міський голова Полтави – Олександр Мамай.