Кабмін дав 2 мільйони на конференцію Платформи Україна – НАТО про гібридну війну
24.10.2018   //  

Господарсько-фінансовий департамент Секретаріату Кабінету Міністрів України 26 вересня за результатами тендеру замовив ТОВ «Кашт.Івент.Сервіс» організацію конференції за 1,98 млн грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

Замовили інформаційне, організаційне і матеріально-технічне забезпечення підготовки і проведення міжнародної конференції «Уроки гібридного десятиліття: що треба знати для руху вперед» на 200 учасників. Вона пройде 7-8 листопада 2018 року в Дипломатичній академії імені Геннадія Удовенка при МЗС України в рамках Платформи Україна – НАТО з вивчення досвіду протидії гібридній війні в Україні, реалізація якої передбачена Річною національною програмою під егідою Комісії Україна – НАТО на 2018 рік.

Виконавець на три доби поселить 25 іноземних доповідачів, представників держав-членів НАТО та експертів в одномісних номерах «стандарт зі сніданком» у готелях «Хрещатик», «Редіссон Блю Поділ», «Бонтіак» і «Джинтама» не менше 4 зірок по 4 100 грн. за добу та 15 регіональних доповідачів та експертів у одномісних номерах «стандарт зі сніданком» у готелях «Україна» і «Дніпро» не менше 3 зірок по 2 400 грн. за добу. Авіаквитки в обидва боки для перших коштують по 16 тис грн., залізничні квитки для других – по 1 тис грн.

Вечеря-фуршет обійдеться у 90 тис грн., тобто розрахована на 450 грн. на особу.

Ціна угоди майже вдвічі нижча від очікуваної вартості закупівлі у 3,50 млн грн.

Засновниками «Кашт.Івент.Сервіс» є киянин Ілімдар Ходжаметов, його ж ТОВ «Кашт Івент Сервіс» та ТОВ «Тур Сан» Алли Кактиш, а директором – Ельман Габалаєв.

Дорожчими конкурентами були ТОВ «Мейнстрім» Євгена Гашкова і Володимира Громова, ТОВ «Компанія Толеран» Максима Казанікова і обухівський ФОП Вознюк Оксана Леонідівна.

Дві фірми пропонували дещо нижчі ціни, але їх відхилили. ТОВ «Євромедіа Компані» не подало інформацію про готелі та гарантійний лист щодо готовності надати послуги згідно вимог тендеру і згоди на оплату після надання чи аванс не більше 30% щонайбільше на місяць, а ТОВ «Про Проджект» – ще й цілу низку інших документів на додачу до цих.