«Укртрансгаз» дасть улюбленому новачку 57 мільйонів на ремонт пунктів обліку газу
10.12.2015   //  

Філія «УМГ «Черкаситрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 2 грудня за результатами тендеру уклала угоду з ТОВ «Гленц» про ремонт пунктів вимірювання витрат газу за 57,38 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця 2016 року відремонтують 4 пункти вимірювання витрат газу – на ГРС Полтава-1, Полтава-2, Крюків (Полтавська обл.) і Тальне (Черкаська обл.).

Зокрема влаштують фундаменти під блоки очищення та обліку газу, змонтують обладнання та трубопроводи.

Єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Енергетичне об’єднання «Проект Монтаж Наладка» із різницею в ціні 0,2%.

Фірма «Гленц» почала вигравати тендери з лютого цього року, отримавши підряди на 154,96 млн грн. виключно в системі «Укртрансгазу», який з 2014 року очолює Ігор Прокопів. Він раніше керував «Івано-Франківськгазом» (2003-2009), а також Івано-Франківською міською організацією партії «Фронт Змін».

Компанія заснована у 2008 р. в м. Буча Київської обл. Григорієм Ржевським. Нині нею володіють Роман Провозьон та Ігор Павлович Мовчан, а керує – Владислав Павлович Мовчан.

Одеське «Енергетичне об’єднання «Проект Монтаж Наладка» належить Петру Загоруйку та Леонтію Ковалю, директором є Станіслав Бессараб. У жовтні «Прикарпаттрансгаз» замовив фірмі ремонт систем і засобів автоматики за 23,09 млн грн.