Новачки розіграли 52 мільйони на ремонт газорозподільних станцій «яценюківського» «Укртрансгазу»
25.10.2015   //  

Філія «УМГ «Прикарпаттрансгаз» ПАТ «Укртрансгаз» 13 жовтня за результатами тендеру замовила ТОВ «Гленц» ремонт пунктів вимірювання витрати газу на загальну суму 51,68 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Фірма «Гленц» протягом року після підписання договору відремонтує 10 газорозподільних станцій Чернівецької та Івано-Франківської областей: Гаврилівка, Кельменці, Липове, Новоселиця, Ошихліби, Перерісль, Романківці, Ставчани, Чернелиця та Майдан.

Роботи виконуватимуть на діючих станціях без припинення газопостачання.

Єдиним конкурентом переможця було ПП «Імекс» із різницею в ціні 0,2%.

ТОВ «Гленц» почало вигравати тендери з лютого цього року, отримавши підряди на 97,58 млн грн. виключно в системі «Укртрансгазу», який з 2014 року очолює Ігор Прокопів. Він раніше керував «Івано-Франківськгазом» (2003-2009), а також Івано-Франківською міською організацією партії «Фронт Змін».

Компанія заснована у 2008 р. в м. Буча Київської обл. Григорієм Ржевським. Віднедавна її власниками є Роман Провозьон та Ігор Павлович Мовчан, а керує нею Владислав Павлович Мовчан.

Мовчани прописані у смт. Ворзель Ірпіньської міськради і обидва раніше були керівниками, а Владислав – ще й одним із засновників ТОВ «В.С.Б.», зареєстрованого в м. Ірпінь. Деякий час у цій фірмі він був партнером тернопільця Ярослава Гірняка, відомим як радник голови правління ПАТ «Радикал банк» з групи Януковича. Зараз «В.С.Б.» належить Гірняку та «Надвіслянський Холдінг Інвестиційний» (Польща).

Фірма-конкурент «Імекс» зі статутним капіталом 100 грн. зареєстрована в м. Тернопіль на Романа Нижника, керує нею Андрій Слободян.

Нижник є засновником ПП «Клімат-Тер» і ПП «Комфорт Люкс» та був керівником Молодіжної християнської громадської організації «Українська молодь – Христові».

У лютому «Імекс» отримав від «Укртрансгазу» 15,54 млн грн. на ремонт пунктів виміру витрати газу на ГРС Багрин (Київська обл.), ГРС Козятин (Вінницька обл.), ГРС Щорс (Чернігівська обл.).