Рідна фірма Чорнухи отримає 16 мільйонів на дитсадок, дешевшу викинули за папери
14.11.2015   //  

Управління капітального будівництва Волинської облдержадміністрації 6 листопада за результатами тендеру замовило ТОВ «Олицький агробуд» продовження будівництва дитячого ясла-садка у м. Ківерці за 16,23 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

У 2012 р. фірма отримала перший підрядна 5,01 млн грн. на будівництво двоповерхового дитячого ясла-садка на 4 групи по вул. Незалежності, 47.

За нинішнім тендером виконають загальнобудівельні роботи, внутрішнє та зовнішнє опорядження, поставлять вікна та двері, влаштують покрівлю та інженерні мережі, придбають і змонтують побутову техніку та меблі.

Крім того, збудують паливну та благоустроять територію навколо дитсадка.

Єдиним конкурентом, як і раніше, було ПП «Пересувна механізована колона № 19».

ПП «Промбуд-5» пропонувало на 27% нижчу ціну. Однак, його не допустили до конкурсу через відсутність антикорупційної програми та копії наказу про призначення уповноваженого з неї.

Керівником «Олицького агробуду» є Юрій Кудрик, а засновником – ТОВ «Житлобуд-2» Леоніда Стефановича, Ольги Чижук, Анатолія Дуки і Наталії Бохонко.

До середини 2012 р. 51% акцій останньої фірми належало «Луцьксантехмонтаж № 536», який належить Віктору Чорнусі – до липня 2014 р. члена виконавчого комітету Луцької міськради.

У 2006-2010 р. Чорнуха був депутатом Волинської облради від ВО «Батьківщина».

Компанія-конкурент «Пересувна механізована колона № 19» належить Петру Гордійчуку. Він до серпня 2010 р. мав спільний бізнес у ПП «Беларій» із компанією «Атолл Холдінг» Олега Боярина (автозавод «Єврокар»).

Засновником і директором «Промбуд-5» є Петро Семерей.