Тернопільські шляховики дають на дороги 150 мільйонів оточенню зятя свого екс-директора
30.04.2015   //  

Служба автомобільних доріг у Тернопільській області 23 квітня уклала угоду з ТОВ «Техно-Буд-Центр» на поточний середній та дрібний ремонт доріг вартістю 150 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Послуги замовляють на 2015 рік коштом державного бюджету.

Список доріг не наводиться. У переліку робіт – ямковий ремонт і подекуди заміна дорожнього покриття, підсипання і укріплення узбіч, засипання ям і пробоїн, влаштування канав, кюветів тощо.

«Техно-Буд-Центр» належить Григорію Процику. Раніше співвласником фірми разом із Проциком був Любомир Грегоращук, чий син Андрій Грегоращук є депутатом Тернопільської міськради від партії ВО «Свобода». Крім того, депутат Грегоращук є зятем керівника Служби автодоріг у Рівненській області Юрія Проника, який раніше обіймав аналогічну посаду в Тернопільській області.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Луцькавтодор-Сервіс», що раніше було дочірнім підприємством «Луцькавтодору», співвласником якого до 2011 р. був Юрій Ольховий, колишній керівник Служби автомобільних доріг у Волинській області (2009-2010 рр.). Сьогодні «Луцькавтодор-Сервіс» офіційно записаний на Олексія Юрчука.