Рідна фірма доньки екс-віце мера за 7 мільйонів реконструює котельню «Укрпошти», дешевших викинули
30.11.2014   //  

Дніпропетровська дирекція УДППЗ «Укрпошта» 21 листопада уклала угоду з ТОВ «Багатопрофільна корпорація «Січеслав» на реконструкцію водогрійної котельні вартістю 7 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено повне технічне переоснащення котельної з урахуванням виводу існуючого котла ТВГ-8 і допоміжного обладнання в резерв. Для нових котлів треба встановити допоміжне обладнання: мережеві насоси, насоси гарячого водопостачання, живлячі насосів тепломережі, живлячі насоси мережі гарячого водопостачання, бойлерну установку системи гарячого водопостачання, хімводоочищення.

Зараз БК «Січеслав» зареєстровано на Олександра Михлика. До початку серпня 2010 року належало Юлії Мархасіній, доньці екс-заступника міського голови Дніпропетровська (2010-2011 рр.) Віталія Мархасіна. За даними місцевих ЗМІ, Мархасін пішов з посади за власним бажанням, оскільки отримав доручення підготувати міську організацію Партії регіонів до парламентських виборів 2012 року. Відомо також, що на Михлика переоформили ТОВ «Мечта-С», яким раніше володів особисто Віталій Мархасін.

Єдиним конкурентом, допущеним до торгів, було ТОВ «Абба Груп», зареєстроване у серпні 2013 року на Андрія Бондаренка.

Дешевшу пропозицію ТОВ «Будівельно-монтажний трест «Дніпро-Інвест-Буд» (4,56 млн грн.) відхилили через відсутність і незавіреність деяких документів.