Рідні фірми розпиляли 2 мільйони на сільську автозаправку «Укргазвидобування»
28.10.2014   //  

ПАТ «Укргазвидобування» 20 жовтня уклало угоду з ТОВ «Аст-Технології» на будівельні роботи для автозаправного комплексу поблизу села Ківшарка Харківської області. Вартість угоди складає 2,04 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Передбачено монтаж покриттів і стін, опоряджувальні роботи, встановлення дверей і вікон, монтаж логотипа і об’ємних літер з підсвіткою.

«АСТ-Технології» засноване низкою фізосіб, серед яких є Сергій Гіренко. Він же до 2005 р. входив до складу засновників ТОВ «Укргазтех» – єдиного конкурента на тендері. Відомо, що компанії не вперше разом беруть участь у торгах.

Єдиним власником «Укргазтеху» є Валерій Богатирьов, однак у 2012 році разом з ним до складу засновників входило ТОВ «Нафтогаресурс». Співвласниками останнього були Олександр Годинчук і ТОВ «Українська індустріальна інвестиційна група» Юрія Горбуненка та Ігоря Косарєва (станом на сьогодні засновником значиться тільки Годинчук).

«Українську індустріальну інвестиційну групу» пов’язували з бізнесом Анатолія Близнюка і Віктора Пшонки. Однак віднедавна власники компанії помінялися. Замість Горбуненка і Косарєва засновниками значаться Дмитро Лебедєв і Євген Чернявський.