Гуменюк замовив для Слов’янської ТЕЦ робіт ще на 15 мільйонів
23.07.2014   //  

ПАТ «Донбасенерго» 18 липня уклало угоду з ТОВ «Монтажспецтехнология» на реконструкцію енергоблоку ст.№7 вартістю 15,22 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про впровадження системи моніторингу вихідних газів та пневматичної системи золовидалення електрофільтру корпусу 7А. Роботи мають провести до кінця року.

«Монтажспецтехнология» була заснована у січні 2013 року Вадимом Муріковим, який є керівником ДП «ДМСС№ 215» ТОВ «Корпорація Донбасмонтажспецстрой».

«Корпорація Донбасмонтажспецстрой» належить Ігорю та Олегу Сухановим. Це племінники колишнього заступника Міністра будівництва підприємств важкої індустрії УРСР Віктора Бояркіна, який після розпаду СРСР став віце-президентом державної корпорації «Укрбуд».

Враховуючи останню закупівлю, «Монтажспецтехнология» з жовтня минулого року отримала підряди на реконструкцію енергоблоку №7 Слов’янської ТЕЦ на суму 32,71 млн грн.

Єдиним конкурентом на торгах було ТОВ «Спеценергомонтаж», основним власником якого є Володимир Ковальов. Йому належить 50% статутного капіталу фірми. Іншими співзасновниками є Олена Запорожець та Андрій Машталап.