Водопровідники віддадуть «регіоналу» 4 мільйони за ремонт
27.03.2014   //  

МКП «Орджонікідзевське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» Дніпропетровської області 19 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Ангоб» на реконструкцію блоку фільтрів та відстійників на насосно-фільтрувальній станції МКП «Орджонікідзевське ВУВКГ». Вартість угоди склала 3,73 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Роботи мають виконати до кінця наступного року, фінансують реконструкцію частково з власних коштів водопровідно-каналізаційного господарства, а частково коштом місцевого бюджету.

Власниками фірми «Ангоб» є Анатолій Тиква, а також Віталій Анатолійович та Андрій Анатолійович Тикви. Останній є депутатом Орджонікідзієвської міської ради від Партії регіонів. У міськраді Андрій Тиква очолює Комісію з питань містобудування, архітектури, землекористування та охорони навколишнього середовища.

Цей підряд – найбільше держзамовлення фірми за останні шість років – за цей період фірма загалом виграла тендерів на 5,40 млн грн.

Єдиним допущеним до участі конкурентом фірми стало ТОВ «Магістраль Плюс» Дмитра Вінниченка та Олени Бондарчук, раніше ця фірма тендерів не вигравала.