За 30-секундну відеонарізку про Судак заплатили чверть мільйона
12.02.2014   //  

Кримське республіканське підприємство «Республіканський інформаційний центр «Крим» заплатив 217,5 тис грн. за 30-секундний іміджевий ролик про Судак до 1800-річчя міста. Про це в Facebook повідомила правозахисник Олександра Дворецька, передають «Публічні гроші».

11 вересня 2012 року було укладено кілька угод на дотендерні суми з різними виконавцями.

У донецького ТОВ «Строй-ресурс» було орендовано обладнання для зйомки ролика за 67,1 тис грн., а також обладнання для монтажу за 43,5 тис грн.

Договір безпосередньо на виготовлення ролика, на суму 99 тисяч 900 гривень, підписаний з сімферопольським ПП «Інформаційне агентство Прайм-Тайм».

Ще 7 тис грн. отримав сімферопольський підприємець Серогодська Олена Юріївна за надання транспорту.

Ролик був виготовлений протягом двох днів: 13 вересня інфоцентр «Крим» отримав DVD-диск з роликом.

Засновником ТОВ «Строй-ресурс» є мешканка Донецька Олена Ловчикова. Ця фірма відома як переможець тендерів на ремонт набережної ім. Леніна в Ялті (2,6 млн грн.), і на ремонт доріг у Сакському районі (2,9 млн грн.). Варто зауважити, що серед видів економічної діяльності «Строй-ресурсу» здача обладнання в оренду відсутня.

Засновником сімферопольського ПП «ІА Прайм-Тайм» є власкор телеканалу «Україна» Ріната Ахметова в Криму Дарина Кошеленко (Сафонова).

КРП «Республіканський інформаційний центр «Крим» підпорядковується Кримському республіканському комітету з інформації.

Від «Наших грошей»

12 листопада 2013 року ТОВ «Строй-ресурс» було ліквідоване.