Депутат отримає 8,5 мільйонів на дитсадок, дешевші підрядники відмовились (додано)
01.11.2013   //  

(додано інформацію стосовно відмови учасників тендеру з дешевшими пропозиціями)

Управління капітального будівництва, архітектури та землекористування Подільської районної держадміністрації в місті Києві 30 жовтня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Еліт Груп» на реконструкції з надбудовою будинку дошкільного навчального закладу № 268 по вул. Копилівська, 6. Вартість робіт складає 8,53 млн грн. Про це відомляється у «Віснику державних закупівель».

Термін повного виконання робіт квітень-травень 2014 року. Що саме робитимуть на об’єкті – невідомо, оскільки техзавдання по закупівлі в тендерній документації відсутнє.

Фірму «Еліт груп» заснували киянин Олександр Депутат і Юрій Яриза, голова Севастопольської міської організації партії «Християнсько-демократичний союз».

Пропозиція «Еліт Груп» не була найдешевшою на тендері. Загалом у тендері намагалися взяти участь сім компаній. Пропозиції чотирьох з них були з різних причин відхилені, три були допущені до подальшої оцінки. Так, ТОВ «Виробничо-будівельна фірма «МЖКбуд» пропонував виконати роботи за 6,69 млн грн., а ПрАТ «Пересувна механізована колона – 43» – за 7,68 млн грн.

Згідно зі звітом про результати поведення процедури торгів, початково переможцем тендеру було визнано найдешевшу пропозицію “МЖКбуд”, однак переможець відмовився підписувати угоду.

Відтак новим переможцем було названо наступну найбільш економіно вигідну пропозицію, що належала фірмі “ПМК-43”. Однак і ця компанія відмовилася укладати угоду з замовником.

Таким чином договір було підписано з єдиним учасником, який залишився – “Еліт Груп”.