Родинна фірма глави РДА отримала чергові 800 тисяч на дороги
15.08.2013   //  

Департамент капітального будівництва Київської облдержадміністрації 5 серпня за результатами тендерів уклав низку угод на поточний ремонт доріг в містах і селах області на загальну суму 3,28 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 828 тис грн. отримає ТОВ «Агрошляхбудсервіс», фірма ремонтуватиме:

  • вул. Окружна в с. Малий Карашин;
  • вул. Петровського в с. Королівка;
  • вул. Ю. Бородіна в с. Леонівка;
  • вул. Леніна в с. Наливайківка;
  • вул.40-річчя Перемоги в с. Лишня.

Директором фірми є Роман Георгійович Єрко, а основним власником – Ніна Михайлівна Єрко. До кінця минулого року власником основної частки компанії та її директором був голова Бородянської РДА Георгій Миколайович Єрко, депутат Київської облради (фракція Партії регіонів). За останні п’ять років фірма отримала підрядів на 23,59 млн грн.

Ще 1,53 млн грн. отримає ТОВ «Ремшляхбуд-21» Ашота Багдасаряна і Манвела Погосяна. Єдиним конкурентом було ТОВ «Білоцерківське ШЕУ», пов’язане з першим заступником Міністра інфраструктури Костянтином Єфименком. Фірма ремонтуватиме вул. Білогородська в м. Боярка, а також  вул. Солов’їна, пров. Балукова, прову. Південний, пров. Кірова в с. Крюківщина.

Окрім того 498 тис грн. освоїть ТОВ «Край-Буд» Наталії Ходос – на вул.3-го Інтернаціоналу в Ірпіні. Вулицю Надсонова у цьому ж місті робитиме ТОВ «Гранбудсерівс» Валентини Пелешко й Анатолія Дробного.