Попову не вдалось знайти проектанта пішохідної зони по вул. Сагайдачного
20.05.2013   //  

КП «Дирекція будівництва шляхово-транспортних споруд м. Києва» 19 квітня скасувала тендер на розробку проектно-кошторисної документації для реконструкції вул. Сагайдачного з облаштуванням пішохідної зони. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Згідно з техзавданням, необхідно було розробити проект облаштування пішохідної зони по вул. Сагайдачного від Поштової до Контрактової площі з закриттям руху автомобільного транспорту. В проекті також має бути опорядження фасадів будівель, замощення вулиці плиткою, влаштування зовнішнього та декоративного освітлення, благоустрій і озеленення. На вулиці мають бути передбачені заходи для вільного пересування людей з обмеженими фізичними можливостями.

Окрім того в проекті має бути організація дорожнього руху у Подільському районі на ділянці, обмеженій вулицями Боричів узвіз, Набережно-Хрещатицька, Верхній-Нижній Вал, Житньоторзька, Хорива, Притиско-Микільська, Фролівська та Боричів тік.

Торги скасували через те, що на участь було подано лише одну заявку при необхідних за законом щонайменше двох. Єдина фірма, що подалася на конкурс – ПАТ «Київсоюзшляхпроект», провідна проектна організація, що проектувала Подільський, Південний та Московський мостові переходи в Києві та низку інших об’єктів в Україні та за кордоном.

Новий тендер на проект поки не оголошували.