Добудову квартир для лікарів, вчителів і черговиків у Марганці перенесли ще на рік
11.04.2013   //  

Управління житлово-комунального господарства Марганецької міськради Дніпропетровської області 29 березня уклала угоду з ТОВ «Оберег Плюс» на додаткові роботи з реконструкції незавершеного житлового будинку №26 б по вулиці Бульварній. Вартість угоди склала 1,12 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Перший тендер на добудову цього об’єкту вартістю 5,43 млн грн. фірма виграла у травні минулого року. Роботи мали завершити ще до кінця 2012р.

Наразі кошторис будівництва збільшили через коригуванням робочого плану, яке провів замовник. Згідно з обґрунтуванням закупівлі, на даний момент будинок уже готовий на 80% і змінювати підрядника немає технічної можливості. Тому тендер провели як «закупівлю у одного учасника».

Що саме змінили в кошторисі – невідомо, оскільки технічного завдання на сайті «ВДЗ» немає. Строки завершення будівництва зсунулися на грудень 2013р.

П’ятиповерховий житловий будинок на 30 квартир по вул. Бульварній зводять у рамках регіональної програми будівництва соціального житла. Половину квартир отримають мешканці міста, що стоять у черзі, решту – лікарі і вчителі.

Засновником фірми «Оберег Плюс» є Денис Каморніков, статутний фонд фірми складає 40 тис грн.