Одеський «регіонал» отримав 10 мільйонів на встановлення киянам газових лічильників
04.04.2013   //  

ПАТ «Київгаз» 19 березня за результатами тендеру уклав угоди на виконання робіт зі встановлення населенню газових лічильників на 16,25 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 9,79 млн грн. отримає одеське ТОВ «Газтранзит», яке повинне встановити 4 619 лічильників. Співвласником фірми через ТОВ «Чорномортехкомплект» є Ігор Учитель, депутат Одеської облради від Партії регіонів і президент ПАТ «Одесагаз». В облраді він очолює постійну комісію з питань ЖКГ, паливно-енергетичного комплексу та енергозбереження. Згідно з даними «ВДЗ» з 2008 р. у системі державних закупівель фірма отримала підрядів на 64,93 млн грн.

Єдиним конкурентом «Газтранзиту» з різницею в 0,3% було також одеське ТОВ «Вива». Засновниками цієї фірми зі статутним капіталом 400 грн. є Валерій та Олена Бабак. За останні п’ять років фірма виграла тендерів на 144,72 млн грн.

Решту 7 тис. лічильників встановлюватиме київське ТОВ «Ізодром» Леоніда Кушнірова і Тамари Федоренко. За це фірма отримає 6,49 млн грн.

Роботи зі встановлення лічильників фінансують з місцевого бюджету, завершити мають до кінця року.