За два роки в ремонт Луганської облради вгатили вже понад 7 мільйонів
31.10.2012   //  

Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації 19 жовтня уклало угоду з ТОВ «Багатопрофільна компанія «Спецпромсервіс» на капітальний ремонт адмінбудинків обласної ради вартістю 1,44 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про додаткові будівельні роботи в приміщеннях № 3, 3а, 9 на пл. Героїв Великої Вітчизняної війни. Завершити повинні до кінця грудня.

Тендер провели за неконкурентною процедурою «закупівля у одного учасника», посилаючись на непередбачувані обставини, через які потрібно провести не включені в початковий проект додаткові роботи. У чому саме полягають роботи та які непередбачувані обставини їх спричинили – не пояснюється, технічна документація на сайті «ВДЗ» відсутня.

Попередню угоду вартістю 2,89 млн грн. з фірмою підписали на початку червня. Засновником «Спецпромсервісу» є Вячеслав Семенцов. Статутний капітал фірми складає 5 тис грн.

Минулого року тим же приміщенням облради вже замовляли капітальний ремонт вартістю 3,01 млн грн. Підряд отримала БК «Дон-Стар». Таким чином за два роки на ремонт Луганської облради виділено щонайменше 7,34 млн грн.