«Регіонал» за 34 мільйони проведе передвиборчу газифікацію на окрузі «регіонала»
02.10.2012   //  

Головне управління капітального будівництва при Раді міністрів АР Крим 20 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ПАТ «Кримгазбуд» на газифікацію населених пунктів Добровської долини вартістю 8,70 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Йдеться про будівництво пускового комплексу с.Піонерське – с.Перевальне Сімферопольського району. Роботи фінансуються за рахунок державного бюджету. Закінчити цю частину будівництва мають до кінця року.

У грудні минулого року ПАТ «Кримгаз» замовляв «Кримгазбуду» газифікацію цих же сіл. Для підведення комунікацій в  с. Перевальне з відгалуженням до с. Добре, Краснолісся, Мраморне та Зарічне планувалося прокласти сталеві та поліетиленові труби на 14,1 км. На виконання робіт виділили 25,24 млн грн. з коштів «Кримгазу», роботи також мають завершити до кінця цього року.

Головою правління ПАТ «Кримгазбуд» та власником 45,7%  його акцій цього підприємства є Петро Зайцев, депутат Верховної Ради АРК від Партії регіонів. З середини 2008 р. ПАТ «Кримгазбуд» отримало підрядів на 245,12 млн грн.

Єдиним конкурентом фірми на цьому тендері було ПП «АРК Строй-2». Фірму засновано сімферопольцем Сергієм Клименко, бізнес-партнером іншого кримського депутата-«регіонала» – заступника голови постійної комісії Верховної Ради АРК по бюджетній, економічній і інвестиційній політиці Дмитра Рогачова.

Вищезгадані села належать до 2-го мажоритарного округу, за котрим балотується чинний депутат Верховної ради Криму, голова правління ПАТ «Завод «Фіолент» Олександр Баталін. Ремонт систем газо- та водопостачання в цьому районі Баталін обіцяв у своїй передвиборчій програмі.