Дружина Дубаса має ще 11 мільйонів, тепер на школу в Бересті
27.09.2012   //  

Головне управління з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 17 вересня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Фірма Опорядрембуд» на першу чергу будівництва школи в селі Берестя Дубровицького району. Вартість угоди склала 11,16 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Роботи, замовлені коштом обласного бюджету, мають бути завершені до грудня цього року.

Перша черга будівництва передбачає нову будівлю для 170 дітей початкової та старшої ланок. Уроки в учнів 5, 6, 7 та 8-х класів поки що проходитимуть у дитячому садку, аж поки не добудують другу чергу школи. У ній будуть спеціалізовані кабінети, майстерня, їдальня та спортзал. Тендер на другу чергу ще не проведено.

Засновниками ТОВ «Фірма Опорядрембуд» є Роман Мельник, Любов Ясельська і Тамара Дубас, якій належить половина статутного капіталу компанії. Вона є дружиною депутата голови Рівненської облради Петра Дубаса, голови правління ПАТ «Рівнегаз». Починаючи з 2010 року фірма «Опорядрембуд» отримала будівельні підряди на 112,90 млн грн., половину з яких коштує підряд на реконструкцію перинатального центру по вул.Міцкевича, 30 у м.Рівне в рамках програми президента Віктора Януковича «Нове життя».