На округ Азарова-молодшого закупили медичного устаткування на 15 бюджетних мільйонів
03.09.2012   //  

Медичні установи м. Слов’янськ Донецької області 23 серпня за результатами тендерів уклали низку угод на придбання медичного устаткування на загальну суму 14,78 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Усі замовлення медичні установи повинні отримати не пізніше грудня. Закупівля проводиться коштом місцевого бюджету.

Міська лікарня імені В.І. Леніна за 5,07 млн грн. придбала у ТОВ «Мед-Інвест» різноманітне медичне устаткування, у ПП «Донмед» за 609 тис грн. придбано каталки, ліжка і матраци.

Міський пологовий будинок закупить у київського ТОВ «Тюмень-Медико-Україна» на 210 тис грн. стерилізаційне  обладнання. У донецького ПП «Донмед» придбають на 2,14 млн грн. операційні столи, ліжка і ще на 6,75 млн грн. неонатальні комплекти, дефібрилятори, інкубатори, електрокардіографи та ін.. Загалом пологовий будинок витратить 9,09 млн грн.

Син прем’єр-міністра Миколи Азарова Олексій балотується по 47-у округу з центром у місті Слов’янськ.  25 липня під час свого візиту до м.Слов’янськ він пообіцяв придбання устаткування місцевому пологовому будинку на 10 млн грн. На питання журналістів, за чиї кошти його придбають, кандидат у депутати визнав, що за бюджетні.