Дитячий будинок в Луганську подорожчав на мільйон
23.05.2012   //  

Управління капітального будівництва Луганської облдержадміністрації 11 травня уклало угоду з ПП «Ладабудсервіс» на додаткові роботи по будівництву будинку сімейного типу по вул.МЮДа, 21, м.Луганськ. Вартість угоди склала 0,99 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки в управління капбудівництва ЛОДА вважають, що «найбільш ефективним, у даному випадку, буде залучення «Ладабудсервіс» в якості виконавця додаткових будівельних робіт».

«Насамперед тому, що з Приватним підприємством «Ладабудсервіс» укладено договір від 10 листопада 2011 р. на виконання генпідрядних робіт по об’єкту: «Будівництво дитячих будинків сімейного типу у м. Луганськ», як з таким що є переможцем відкритих торгів та дозволить ввести об’єкт до експлуатації в жовтні 2012 року», – повідомляє конкурсний комітет.

Разом з тим, в обґрунтуванні закупівлі не вказано, чим саме вмотивовано подорожчання об’єкту, затверджене експертним висновком невказаної організації.

ПП «Ладабудсервіс» в листопаді 2011 року отримала генпідряд на будівництво цього будинку в Луганську вартістю 3,40 млн грн.

Починаючи з осені 2011 року компанія також отримала підряди на будівництво дитячих будинків сімейного типу в містах  Лугаснької області Красний Луч (1,79 млн грн.), Первомайськ (2,16 млн грн.), Первомайськ (2,16 млн грн.), Білокуракинському районі (2,16 млн грн.), селищі Нижня Дуванка Сватівського району (2,35 млн грн.).