Партнер високопосадовця з КМДА без конкуренції отримав 2,3 мільйони на єврофутбольну рекламу Києва
10.04.2012   //  

Головне управління з питань підготовки та проведення в Україні фінальної частини чемпіонату Європи 2012 року з футболу Київської міськдержадміністрації 29 березня уклало угоду з ТОВ «Торгово-виробниче підприємство Кліо Продакс Груп» на виготовлення рекламно-інформаційної продукції про м.Київ як Приймаюче місто вартістю 2,31 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника». При цьому жодних даних про замовлену продукцію та її кількість не повідомляється. Єдиним поясненням закупівлі є задоволення управління КМДА продукцією «Кліо Продакс Груп».

«Продукція подана учасником ТОВ «Торгово-виробниче підприємство Кліо Продакс Груп» відповідає усім технічним вимогам та якісним показникам, а також буде поставлена в найкоротші терміни враховуючи нагальну потребу у здійсненні закупівлі», – йдеться в обґрунтуванні. Про розгляд альтернативних варіантів не повідомляється.

Засновником ТОВ «ТВП Кліо Продакс Груп» є Сергій Анатолійович Хоменко. В 2010 році він замінив в складі засновників компанію «Сістем менеджмент солюшнс» Андрія Вавриша, заступника начальника Головного управління містобудування та архітектури КМДА.