В шахти зарили мільярд. З держпідприємств Ахметова одна фірма вивела 400 млн. Єфремов отримає 15 млн
13.05.2011   //  

Державні вугледобувні підприємства за 26 квітня по 5 травня за результатами тендерів уклали угоди на придбання товарів та послуг на суму 946,82 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ТОВ «Енергооптторг» отримає за контрактами з ДП «Ровенькиандрацит» та ДП «Свердловантрацит» 403,90 млн грн. Компанія через ланцюжок засновників близька до ТОВ «Східно-Донбаська торгова компанія», яку ГоловКРУ в 2007 році назвивало «чи не найбільшим кредитором ДП „Ровенькиантрацит”», який  «буде мати змогу порушити справу про банкрутство і отримати в якості задоволення своїх вимог майно підприємства». Нагадаємо, група Рината Ахметова «ДТЕК» у 2010 році уклала договори щодо про інвестування 0,5 мільярда гривень у «Ровенькиантрацит» і «Свердловантрацит».

ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод» і ТОВ «Індекспром», близькі до голови парламентської фракції Партії регіонів Олександр Єфремова, отримають 15,09 млн грн.

ДП «Ровенькиантрацит» за 485,30 млн грн. придбало вузли до машин, електродвигуни, продукцію лісозаготівлі та ланцюги у ТОВ «ТД «Краснолуцький машинобудівний завод», ТОВ «Техпоставка», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Схід-Будматеріали», ТОВ «Істтехкомплект Україна», ТОВ «Енергооптторг», ТОВ «Клингер», ТОВ «Укреко-Виктория», ТОВ «Енергомаш», ПП «Укрелектромаш», ТОВ «Запорізький завод електричних машин», ПП «Схід-інвестбуд-сервіс», ТОВ «Торгово-еспортна компанія», ТОВ «Луганськ-Новострой», ТОВ «Альфа-Метал-Компані», ТОВ «Донбаське промислово-транспортне підприємство».

ДП «Свердловантрацит» за 128,88 млн грн. придбало вузли до машин, послуги з ремонту залізничної колії (11,3 км), продукти харчування, послуги з видалення твердих відходів, набори інструментів, кабель у ТОВ “Індекспром”, ТОВ “ПСК Донбаспромстрой”, СП «Вітмарк-Україна» у формі ТОВ, ТОВ «Автоклапан-Прод», ТОВ «ВТФ «Універсал», ДП “Хлібозавод “Агротон” ПАТ «Агротон», ПП НВФ «Булат», ПП Морарь Л.Г., ТОВ «Донбас Мілк Груп”, ТОВ «Істок», ТОВ «Бештак-Україна», ТОВ «Експериментальне підприємство «Вуглемеханізація», ТОВ «Вуглемеханізація – МАТО», ВАТ «Донбаскабель», ПП «АзовПром», ТОВ «Транс — кабель», КП “Комунекоресурси”.

ДП «Львіввугілля» за 109,56 млн грн. придбало вугілля і устаткування у ВАТ «Львівська вугільна компанія», ВАТ «Львівська вугільна компанія», ПАТ «Будмаш», ВАТ «Донецькгірмаш».

ДП «Орджонікідзевугілля» за 99,83 млн грн. придбало продукти харчування, вузли до машин, пожежний рукав, профілі, послуги з монтажу, акумулятори та стрічки у СП «Вітмарк-Україна» у формі ТОВ, ТОВ «Компанія «Енергостат», ТОВ «Вагер», ПП «Точмаш», ТОВ «Санлайт Україна С.Р.Л», ТОВ «ТД Владар-Харків», ТОВ «Донбаська насосна компанія», ПП «Східна торгівельна компанія», ТОВ «Фірма «Юзовка-2000».

ДП «Донецька вугільна енергетична компанія» за 51,94 млн грн. придбало лікарські послуги, акумулятори, двигуни внутрішнього згоряння, електродвигуни, навантажувач фронтальний АМКОДОР 342В-01, ремонтні послуги, стійки, скіпи у КП «Міська поліклініка профоглядів м.Донецька», Лікувально-профілактична установа «Центральна міська лікарня», ТОВ «АІС АЗЧ маркет», ТОВ «ВКФ «Електронтехсервіс ЛТД», ТОВ «Слов’янська промислова група», ТОВ «НВК «Нове обладнання паливно-енергетичного комплексу», ТОВ «Енергосинтез», Колективний центр маркетингу Донецької міської організації «Союз Чернобиль», ТОВ «Аврора», ПП «Водолей», ТОВ «Запорізький енергомашзавод», ТОВ «Енергооптторг», ЗАТ «НВП «Спецвуглемаш», ТОВ «Донбасвуглеавтоматика».

ДП «Сніжнеантрацит» за 26,65 млн грн. придбало устаткування у ТОВ «Донремтехмаш», ТОВ «ДДС-Інвест», ВАТ «Луганський енергозавод».

ДП «Артемвугілля» за 20,57 млн грн. придбало продукти харчування, вузли до машин і два ланцюгових агрегати для механізації обміну вагонеток у клітях у підприємця Полєпкіна Е.С., ТОВ «Востокинвестресурс», ТОВ «Торгівельний будинок «НГМЗ – БУР», ТОВ «Будтехмаш».

ДП «Донбасантрацит» за 9,95 млн грн. придбало шахтарські ліхтарі у ТОВ “Управління промислової безпеки та охорони праці” по цінам, що перевищують ринкові.

ДП «Луганська обласна дирекція з ліквідації збиткових вугледобувних та вуглепереробних підприємств» за 8,12 млн грн. придбало автотранспортні послуги у ПП «Трансбуд-сервіс», ТОВ «Алчевсьдонбасспром», ТОВ «ТК «Востокавтотранзіт-А», підприємців Стеценко А.С., Попов О.В., Каморкін О.І.

ДП «Макіїввугілля» за 3,55 млн грн. придбало послуги з страхування вугілля у ЗАТ «СК «Кремінь».

ДП «Шахтарськантрацит» за 2,29 млн грн. замовило ВАТ «Дондіпрошахт» розробку проекту: «Розкриття та підготовка похилого поля східного блоку пл. H8 шахти «Шахтарська-Глибока», ТЕО недоцільності подальшої роботи шахти ім.С.П. Ткачука та ш/у ім.17 Партз’їзду.

ДП «Дзержинськвугілля» за 141 тис грн. придбало комп’ютерну техніку у ТОВ «ЦСО Никрон», ТОВ «Альфацентр».