Управління водних ресурсів Тиси за грант купило позашляховик Skoda Kodiaq у найдорожчій комплектації за 1,2 мільйона
07.05.2020   //  

Басейнове управління водних ресурсів річки Тиса (Ужгород) Державного агентства водних ресурсів України 30 квітня за результатами тендеру замовило ТОВ «Форвард автоцентр» автомобіль підвищеної прохідності Skoda Kodiaq за 1,60 млн грн. Про це повідомляється в системі «Прозорро».

Фірма поставить повнопривідний позашляховик Skoda Kodiaq 2.0 TDI/140kW 7-DSG 4х4 у комплектації «Style» з пакетом опцій додаткового обладнання «Style +».

Автомобіль матиме подушки безпеки, захисні шторки безпеки спереду та позаду, оббивку сидінь – Suedia, світлодіодні фари головного світла з функцією поворот, комфортну телефонію (WLAN+rSAP+LTE), технологію SmartLink+, бездротове RSE «APP», Infotainment Online, 1 рік, вибір режиму водіння з функцією OFF ROAD «DRIVING MODE SELECT», а також додатковий пакет гуми.

В автосалонах Skoda Kodiaq у найдорожчій комплектації «Style» продають за 1,11 млн грн., у базовій комплектації можна придбати за 757 тис грн.

На торгах єдиним конкурентом переможця було ТОВ «Закарпат-Авто» Сергія Ремеза, чия пропозиція була вищою на 2 тис грн. Очікувана вартість склала 1,20 млн грн.

Зазначається, що придбання автомобіля підвищеної прохідності здійснюється без залучення коштів державного бюджету України. Джерело фінансування – цільові грантові кошти Проекту міжнародної технічної допомоги Європейського Союзу «SAFETISZA», надані згідно з Грантовим контрактом від 13 серпня 2019 року з метою використання цього авто для реалізації заходів Проекту МТД ЄС в Україні.

Засновником «Форвард Автоцентр» із Закарпаття є Іван Ільтьо, а директором – Сергій Пеца. Останній керував нині ліквідованим ТОВ «Сервіс Центр-Мукачево» Андрія Васильовича Петьовки та Анжеліки Ільтьо, яка раніше була прописана разом з Іваном Ільотьо. У свою чергу Андрій Петьовка є сином Василя Петьовки, нардепа із групи «Довіра», який є двоюрідним братом Віктору Балозі.