Лісники з Вінниччини купили Toyota Camry в “золотій” комплектації за мільйон
16.08.2019   //  

ДП «Могилів-Подільське лісове господарство» (Вінницька обл.) 10 червня уклало угоду з ТОВ «Преміум Моторс» про закупівлю легкового автомобіля за 995 тис грн. Про це повідомляється у системі «Прозорро».

До 2 липня мали поставити седан Toyota NG Camry 6AT в найдорожчій комплектації Premium (ASV70L-AETNKW) кольору «чорний металік» 2019 року випуску.

Договірна ціна дорівнює ціні такого автомобіля в салоні з доплатою за колір «металік».

За даними сайтів дилерів Toyota, автомобіль у цій комплектації матиме автоматичну коробку передач, подушки безпеки, круїз-контроль, оздоблення сидінь комбінованою шкірою з перфорацією, підігрів сидінь, клімат-контроль з незалежним регулюванням температури зон водій/пасажир, сенсори паркування передні та задні кутові тощо.

Директором «Преміум Моторс» Марії та Людмили Гвоздьових є Юрій Галіцький, а кінцевим бенефіціаром – Михайло Гвоздьов. У 2014 році він обрався у парламент від «БПП», а в 2015 р. склав повноваження, оскільки був призначений в. о. президента ДП «Антонов». Згодом Гвоздьов почав контролювати це держпідприємство, обійнявши посаду голови ради директорів корпорації «Українська авіабудівна компанія».