Сім’я києво-святошинського БППшника стала монополістом на рекламу у Гатному
08.10.2018   //  

КП «МКП «Гатне» в 2017-2018 роках уклало лише одну угоду на розміщення в селі Гатне під Києвом зовнішньої реклами. Договір на розміщення 138 рекламних об’єктів укладено з ФОП Паламарчук Іван Талимонович, який є батьком депутата місцевої Києво-Святошинської райради Олександра Палшамарчука.

Про це пише «Чесно».

В липні 2017 року Гнатненська сільрада Київо-Святошинського районунадала дозвіл ФОП Паламарчук Іван Талимонович на встановлення в селищі 138 рекламних конструкцій. Мова йде про борди, холдери, сіті-лайти та стели. Дозвіл було видано на п’ять років.

На встановлених бордах розміщено телефон для рекламодавців. Це телефон депутата Київо-Святошинської райради Олександра Паламарчука – сина ФОП Паламарчук.

За період з 13 липня 2017 року по червень 2018-го Паламарчук-старший сплатив за користування рекламними конструкціями до селищного бюджету 112 тис грн (біля 10 тис грн. в місяць – «НГ»).

Нині він єдиний користувач місць для тимчасового розміщення об’єктів зовнішньої реклами, з яким з 13 липня 2017 року по 26 липня 2018 року КП «МКП «Гатне» уклало угоду.

Раніше його син – депутат Паламарчук не декларував жодних доходів, хоча і стверджував, що сплачує податки через ФОП батька. Але в листопаді 2017 року він сам зареєструвався фізособою-підприємцем, і за два місяці задекларував 644 тис грн. доходу.

В 2017 році на сесії райради Паламарчук на сесії Гатненської сільради напав на місцевого активіста-розслідувача Сергія Чагарова за його публікації в соцмережі про невідповідність задекларованих депутатом доходів його витратам. Після нападу на Чагарова Київська територіальна організація «Блока Петра Порошенка «Солідарність» заявила про виключення з партії Паламарчука, від якої він обрався в райраду, а поліція відкрила кримінальне провадження.

Від «Наших грошей»

Попри заяви БПП про виключення Паламарчука, на сайті Київо-Святошинсько райради він вказаний членом фракції партії.