Депутат-«порошенківець» отримав 23 мільйона на ремонт школи на своєму виборчому окрузі
23.07.2018   //  

Судилківська сільська рада (Хмельницька обл.) за результатами тендера 17 липня повідомила про намір укласти угоду з ПП «МВМ-13» на капітальний ремонт будівлі філії школи загальною вартістю 8,33 млн грн.

Про це пише «Незалежний громадський портал» з посиланням на систему «Прозорро».

Мова йде про ремонт місцевої філії загальноосвітньої школи I-III ступеня на вул. Богдана Хмельницького, 5 в селі Судилків. До кінця 2019 року підрядник має замінити покрiвлю з утеплити підлогу горища, улаштувати водостічну систему, провести внутрішні електромонтажні роботи, змонтувати автоматизовану пожежну сигналізацію, улаштувати дитячий ігровий майданчик та провести інші роботи.

Єдиним конкурентом на торгах було ПП «Строй-Сервіс-999» (Старокостянтинівський р-н, Хмельницька обл.) з ціновою пропозицією дорожчою на 1,5%.

«МВМ-13» створена у 1994 році і належить депутату Хмельницької обласної ради від БПП Враму Мовсісяну. На місцевих виборах-2015 він обрався в 11 виборчому окрузі, куди входить село Судилків.

ПП «МВМ-13» виграло тендер на проведення капітального ремонту будівлі Судилківської загальноосвітньої школи I-III ступеня на вул. Шкільна, 1а вартістю 14,5 млн грн.

12 липня Судилківська сільська рада за результатами тендера уклала угоду «МВМ-13» на капітальний ремонт будівлі іншої загальноосвітньої школи I-III ступеня на вул. Шкільна, 1а загальною вартістю 14,5 млн грн. Судилківська ЗОШ І-ІІІ ступенів – опорна школа, яка має три філії. Таким чином, загальна сума на ремонт школи та її філії склала вже 22,83 млн грн.

 

Від «Наших грошей»

Власником єдиного конкурента «МВМ-13» Врама Мовсіяна – «Строй-Сервіс-999», є мешканець Староконстянтинова Армен Хачатрян. Під час тендеру на ремонт філії Судилківської школи фірми не знижували свою пропозиції. Так само на попередньому тендері з ремонту самої школи конкурент «МВМ-13» – ТОВ «Новшляхбуд» не змінював цінову пропозицію. Ця фірма належить Максиму Бєсєді, Тетяні Нечай та Олегу Васильчику.