Дніпропетровська мерія розіграла між фірмами батька секретаря міськради 3 мільйона
22.06.2016   //  

Департамент благоустрою та інфраструктури Дніпропетровської міської ради 16 червня за результатами тендеру акцептував пропозицію ТОВ «Завод Майстер-Профі» щодо проведення капітального ремонту моста вартістю 3,07 млн грн.

Про це повідомляє «Бюро.UA» з посиланням на «Вісник державних закупівель».

Відповідно до документації торгів, їх переможець повинен виконати капремонт аварійних балок прогонових будов автодорожнього мосту № 2 через Дніпро.

Конкурентами «Завод Майстер-Профі» були ТОВ «Майтер-Строй» та ПАТ «Альпсервіс». Пропозиція останнього була дешевшої від акцептованої, але її відхилили. Причиною стало подача в документах виписки ЄДРПОУ, яка була взята до дати публікації оголошення про відкриті торги.

Бенефіціарами ТОВ «Майстер-Буд» є Михайло Тульчинський, Лариса Флакс та Дмитро Мішалов. Останній – батько секретаря Дніпропетровської міськради Євгена Мішалова. Засновником ТОВ «Завод Майстер-Профі» є Євген Самійленко, а керівником – Михайло Світлинець. Останній раніше був керівником ТОВ «Завод Майстер-Профі Україна».

Від «Наших грошей»

Дмитро Мішалов є одним з найпотужніших бізнесменів Дніпропетровська. У 2010 році його фірма «Майстер-буд» ввійшла в довіру до віце-прем’єра Бориса Колеснікова і отримала підряд на будівництво даху над київським стадіоном «Олімпійський» за $100 млн. При цьому Мішалов разом з сином Євгеном входять до складу опікунської ради Дніпропетровської єврейської громади разом з Коломойським, Боголюбовим, Корбаном ті іншими. Можливо через це  ЗМІ його називали близьким до бізнес-групи «Приват», представник якої – Борис Філатов, виграв в 2015 році вибори мера Дніпропетровська. Раніше мав спільний бізнес з Мішаловим і голова адміністрації резидента Борис Ложкін, завдяки якому головою Дніпропетровської ОДА Валентин Резніченко. У співпраці з очолюваною Різніченко ОДА фірма Мішалова «Альтернативні енергоресурси» почала переводити бюджетні установи області з традиційного газового опалення на альтернативне.

ПАТ «Альпсервіс» належить його гендиректору Олександру Ярку.