Електропостачання індустріального парку у Львові обійдеться у 18 мільйонів
01.02.2016   //  

Львівське КП «Львівсвітло» 6 січня за результатами тендеру замовило ТОВ «Електросвіт» будівництво мереж електропостачання до індустріального парку «Рясне-2» за 17,64 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До промислової зони «Рясне-2» проведуть кабельні лінії 10кВ, встановлять силове електрообладнання, радіощоглу та локальне устаткування збору і обробки даних, влаштують телемеханіку.

За словами директора департаменту економічної політики Львівської міської ради Ірини Кулинич, електрику проведуть до кінця березня.

ПП «Арт-Енерго» пропонувало на 3,7% нижчу ціну. Одна фірму не допустили до конкурсу через відсутність копії ліцензії банку та довідки про залишок коштів на рахунку, а також через претензії до оформлення пропозиції.

Єдиним конкурентом стало ТОВ «Львівелектромережбуд».

Івано-Франківська фірма «Електросвіт» належить Сергію Бикову. Із 2011 року вона виграла тендерів на 53,45 млн грн.

Власниками «Львівелектромережбуду» є Ярослав Тринцолин, Олексій Михайлович, Марія Васютин та Ольга Демчук.

Тринцолин також є гендиректором львівського ПАТ «Електро».

Довідково:

Мер Львова Андрій Садовий повідомив, що мережі до парку «Рясне-2» підводять за кошти, які керуюча компанія ТОВ «СіТіПарк Львів» платить за землю.

У грудні 2015 року Львівська міськрада прийняла рішення продати цю землю керуючій компанії за 52,52 млн грн. При цьому, «СіТіПарк Львів» планує інвестувати у придбану ділянку 50 млн євро і збудувати там близько 30 виробництв.