Королевська витратила річну зарплату “звичайного українця” на дві пари кросівок Chanel (фото)
03.09.2015   //  

Народний депутат Наталія Королевська («Оппозиційний блок») з’явилася на публіці у двох парах кросівок Chanel на загальну суму майже 53 тис гривень, що дорівнює її зарплаті за минулий рік.

1 вересня Королевська сфотографувалась в супермаркеті «АТБ» у бежево-золотистих кросівках Chanel. Свою фотографію нардеп розмістила на сторінці у соціальних мережах.

ібей золотисты

В інтернет-магазині eBay така пара коштує $1,2 тис доларів, або понад 26 тис гривень. Також зазначається, що це кросівки для занять в грі в теніс.

На другу сесію Верховної Ради 3 вересня Королевська прийшла вже в іншій парі – у сіро-чорних кросівках Chanel. Подібна пара коштує також близько $1,2 тис доларів.

ібей2 сири

Відтак загальна вартість взуття, яке Королевська носила лише два дні поспіль, склала майже 53 тис гривень, що становить середню річну зарплату пересічного українця.

У декларації Королевської за 2014 рік вказано, що її зарплата становила 52,50 тис гривень. Сукупний дохід разом з членами родини склав близько 86,90 тис гривень.

декларація королевська

За 2013 рік Королевська заробила 191,31 тис гривень. Дохід членів сім’ї становив близько 1,37 млн гривень.

декларація королевська2

Наталія Королевська була обрано нардепом у 2014 році від «Оппозиційного блоку», у який ввійшли колишні члени Партії регіонів. У 2012-2014 рр вона була Міністром соціальної політики в уряді Миколи Азарова.