«Київобленерго» витратить 2 мільйони на вікна та двері у новому офісі
12.06.2015   //  

ПАТ «Київобленерго» 22 травня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Проектно – будівельна компанія «Фронтекс» на оздоблення адміністративної будівлі вул. Стеценка, 1а у Києві на суму 3,58 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 1,88 млн грн. піде на встановлення металопластикових дверей та вікон – в середньому по 1 900 грн. за квадратний метр. Віконний профіль повинен бути 5-ти камерний, монтажною глибиною не менше 70 мм. Вхідна група дверей, що розташована на 1 поверсі, повинна бути виготовлена з теплої системи алюмінієвого профілю.

Решту 1,70 млн грн. витратять на оздоблення зовнішніх стін (орієнтовні обсяги фасадів – 1920 м2).

На тендер подавало заявку вартістю 2,67 млн грн. ТОВ «Будівельна компанія «Будкапітал». Однак у дешевшій майже на мільйон заявці не було враховано кілька кошторисних позицій, відтак її було відхилено.

Нагадаємо, у грудні «Київобленерго» за 1,97 млн грн. найняло ТОВ «УкрДахБуд» на роботи з будівництва покрівлі цієї будівлі. А підряд на основні будівельні роботи вартістю 9,83 млн грн. у жовтні 2014 року отримало ТОВ «Ягуар».