Залізничники віддали «прокладкам» 37 мільйонів на електрообладнання
26.02.2015   //  

ДП «Укрзалізничпостач» 18 лютого за результатами тендеру уклало низку угод на постачання електрообладнання а загальну суму 37,48 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Із вказаної суми 13,24 млн грн. отримає ТОВ «Гарант Сервіс Груп», вона постачатиме вимикачі й високовольтне обладнання. Фірма «Гарант Сервіс Груп» була зареєстрована в Києві у січні 2014 року, в житловому будинку на Оболоні, статутний фонд – 50 тис грн. Власниками компанії є киянин Василь Дзюбенко та харків’яка Вікторія Ріяко, також відома як співвласниця рекламної фірми «Нова Лайт».

Вигравати тендери компанія почала півроку тому і вже отримала підрядів на загальну суму 66,16 млн грн. Всі замовлення компанія отримала в системі «Укрзалізниці».

Єдиним конкурентом «Гаранту» на всіх виграних лотах було ТОВ «Гравіта». Власниками цієї фірми є Олена Голубєва та Олег Степанець.

Решту 23,94 млн грн. «Укрзалізничпостач» заплатить ТОВ «АЗС-Трансбуд», у неї замовили трансформатори й ще високовольтного обладнання. Компанію «АЗС-Трансбуд» заснували всього чотири місяці тому – наприкінці жовтня 2014 р. Фірма має 1 000 грн. статутного капіталу, раніше тендерів не вигравала. Власниками є навпіл Сергій Ковтун і ТОВ «КУА «Актив Інвест» Євгена Пилипенка.

Єдиним конкурентом на усіх виграних лотах було ТОВ «Смарт Іновейшнз» Оксани Захарченко та Євгена Ковальчука.