У Радивилові реконструюють дитсадок за 8 мільйонів
07.12.2014   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 1 грудня за результатами тендеру уклав угоду з ТОВ «Стиль-Декор» на реконструкцію з добудовою дитсадка в м.Радивилів за 7,59 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Реконструюватимуть дитсадок по вул. О.Невського,88, до кінця року тут мають замінити покрівлю, внутрішнє опорядження, вікна й двері, утеплити фасади, реконструювати сходи, замінити комунікації та сантехніку, у вартість також входить кухонна техніка, меблі й благоустрій території.

Власницею «Стиль-Декор» є Віра Рожчук. До кінця 2012 року фірма була зареєстрована на Олександра Рожчука, відомого як співзасновник Рівненської обласної ГО «Комбат Самбо» разом із бізнесменом Миколою Цапруком.

Єдиним допущеним конкурентом було ТОВ ТзОВ «Укрбудреммонтаж інжиніринг». Власником фірми до серпня 2011 був Гордій Гордійчук – працівник управління освіти і науки Рівненської ОДА, племінник заступниці мера Рівного Галини Кульчинської. У 2012 році власником фірми став Вадим Сак з Луцька, на нього ж переоформили й іншу фірму Гордійчука – ТОВ «Інформаційно-консалтингова група».

Участь у тендері також намагався взяти третій учасник, ТОВ «Глав-Інж-Строй», який пропонував виконати роботи на 700 тисяч дешевше. Фірму відхилили за неправильно розрахований кошторис (об’єми не відвідали техзавданню замовника), відсутність ліцензії на виконання робіт протипожежного призначення, також не всі документи були завірені відповідним чином.