Донбаські енергетики розіграли мільйон між «фірмами-співмешканками»
17.04.2014   //  

оскарДонбаська електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго» (Горлівка) 27 березня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Компанія «Оскар» на постачання пального на суму 950 тис грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Упродовж року фірма постачатиме енергетикам мастила, оливи, гас, вазелін, і розчинники. Ціни на окремі товари на «ВДЗ» не опубліковані.

Участь у тендері брали дві фірми: ТОВ «Оскар» і ТОВ «Нафтова компанія Технол». У протоколі розкриття для обидвоє фірм вказана одна адреса в Донецьку – Щорса, 39 (співпадає з офіційною реєстрацією обох фірм), а також однаковий контактний номер телефону. Пізніше у звіті про результати закупівлі були вказані вже інші телефони. Різниця пропозицій становила дві з половиною тисячі гривень, або 0,3%.

Власниками «Оскара» є донеччани Едуард Белих, Ігор Компанієць та В’ячеслав Полєско. До цього фірма вигравала тільки один тендер – від «Енергоатому», на постачання палива на 121 тис грн. «Технол» належить Станіславу Міллєру з Зугреса, за останні три роки отримала держзамовлень на 7,06 млн грн.