Три мільйони на зелень Севастополя розгребли «регіонал» і клон його колеги по міськраді
18.01.2014   //  

Управління житлово-комунального господарства Ленінської райдержадміністрації м. Севастополя 6 січня за результатами тендеру уклало угоди на послуги з благоустрою території міста на загальну суму 3,24 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 2,21 млн грн. отримає ТОВ «Севастопользеленбуд» за догляд за парками, скверами і бульварами. Фірму створили у травні 2012 р. Руслан Ніколаєв і депутат Севастопольської міськради від Партії регіонів Леонід Золотухін. Уже з листопада фірма почала вигравати тендери на послуги з рослинництва та прибирання у Севастополі, з того часу отримавши замовлень на 5,99 млн грн.

Ще 0,57 млн грн. отримає ТОВ «Севкоммунсервис» на благоустрій центрального кільця міста та другорядних вулиць. Власником фірми є Володимир Єнішев. За даними ЄДР ця фірма має два офіційні телефони: (0692)65-64-57 і (0692) 65-64-61. Ці ж два телефони є офіційними контактами ще однієї севастопольської фірми з майже ідентичною назвою – ТОВ «ППО Севкоммунсервис». ЇЇ власниками є Наталія та Ілля Журавльови. Останній відомий як депутат Севастопольської міськради від Народної партії.

Решту 0,46 млн грн. освоюватиме ТОВ «Гарант плюс» Марини Вороніної та Олени Заусаєвої, яке коситиме газони на транспортних магістралях.