Рятувальники за 3 мільйони купили машин у партнерів екс-начальника столичних пожежників
15.01.2014   //  

«Компанія Тітал» у жовтні-грудні отримала підрядів на придбання товарів на суму 3,15 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З них 1,40 млн грн. за пожежну машину з функцією обмеження зони забруднення від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій заплатить 0,55 млн грн. за мотопомпу Rosenbauer Fox III (2 штуки). Мотопомпи таких моделей використовуються у пожежно-рятувальному спорті.

Ще 0,55 млн грн. фірма отримає від Управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Волинській області за службовий автомобіль для виявлення загрози.

ДП «Павлоградське лісове господарство» купить малий лісопожежний комплекс на базі автомобіля УАЗ-3909 або еквівалент вартістю 0,34 млн грн.

ДП «Дніпродзержинське лісове господарство» купить малий лісопожежний комплекс аналог МЛПК-0,5 на базі автомобіля аналог УАЗ 3909 або еквівалент вартістю 0,31 млн грн.

Власниками «Компанія Тітал» є киянин Павло Брицький і Петро Брицький, професор кафедри історії України Чернівецького національного університету.

«Компанія Тітал» є співзасновником ТОВ «Дозор», де його партнером є «Благодійний фонд сприяння державній пожежній охороні міста Києва», що заснували Ігор Немировський і Анатолій Косар.

У 2010 році Анатолія Косаря призначили начальником Управління екологічної політики та техногенної безпеки Секретаріату Кабінету Міністрів України.

У 2003-2006 рр. Косар працював начальником Головного управління Міністерства України з питань надзвичайних ситуацій в місті Києві.