Жінки донецького кікбоксера їздять на золотому «Бентлі» і рожевому «Хаммері» (фото)
14.01.2014   //  

B_donbas hamerr_rozovyi1

Нещодавно з’явилася нова історія про українців, Bentley та Монако, але з новими фігурантами.

Раніше основним об’єктом оповідок була дочка арештованого екс-голови Державної служби зайнятості Володимира Галицького Маргарита Смілянська-Галицька, яка влаштувала в Монте-Карло найдорожче ДТП, протаранивши одразу чотири дорогих автівки.

Влітку ж минулого року з’явився новий «герой». У Монако, а також в Італії та Угорщині побачили «золотий» Bentley Continental GTC, який коштує близько $800 тис. Однак, хто власник цієї розкоші – ніхто не знав.

Номери АН 7744 МН, з якими Bentley Continental GTC каталося по Європі, зареєстровані в Донецьку. Між іншим, за автомобілем Skoda Octavia.

Досі ЗМІ писали, що «золотий» Bentley водить якась невідома донеччанка. Днями ж Аргумент, посилаючись на власні джерела, уточнив – це дружина екс-депутата Макіївської міськради від Партії регіонів (2006-2010) Володимира Назарова. Видання називає Назарова «вугільним і металургійним магнатом», а також близьким другом покійного Василя Джарти, якого у Макіївці колись знали на прізвисько Вася-біта.

Володимир Назаров є співвласником ТОВ «Девелопмент-Схід», ТОВ «Перспективне будівництво», Донецького обласного осередку громадської організації «Український союз кікбоксингу», а також ТОВ «Футбольний клуб «Титан», що ліквідується. Також він очолює ТОВ ВКФ «Титан», проти якого порушено справу про банкрутство.

hamerr_rozovyi

На рожевому “Хаммері” засікли доньку макіївського екс-депутата. Фото 62.ua

Не менше, ніж дружину, Назаров любить і свою дочку, яка водить рожевий «Хаммер».

Зауважимо, що «золотий» Bentley з іншими номерами в Україні бачили у Києві, а також у весільному кортежі у Тернополі. Не все ж сомалійським мільйонерам в Дубаї хизуватися своїми можливостями.

Блог від: Ірина Шарпінська