Персональні таксі Міндоху коштують понад 6 мільйонів менш ніж за півроку
20.11.2013   //  

Міністерство доходів і зборів України 4 листопада уклало угоду з ДП «Сервісно-видавничий центр Міністерства доходів і зборів України» на автотранспортне обслуговування вартістю 6,54 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

Для обслуговування міністерства у серпні-грудні цього року замовлено послуги 146 автомобілів. Даних щодо найнятих автомобілів у конкурсній документаціє немає.

Середня вартість одного персонального таксі на місяць становить майже 9 тис грн.

Торги проведено за неконкурентною процедурою закупівлі «в одного учасника», оскільки «Сервісно-видавничий центр» тримає на балансі автомобілі, передані Міндохом. «Значна частина автомобілів має ненормований режим роботи, спеціальні номерні знаки та оснащені спеціальними технічними засобами та зв’язком», – йдеться у обгрунтуванні.

Також міністерство відмічає свою специфіку щодо «конфіденційності робіт», які здійснюють підрозділи податкової та митниці.

Згідно з даними «ВДЗ», у 2013 році Міндоходів та інші підрозділи Податкової служби замовили «Сервісно-видавничому центру» автотранспортні послуги на загальну суму 17,41 млн грн.