Спаринг-партнер Юри Єнакіївського отримав 14 мільйонів на сміттєвий полігон у Попасній
15.11.2013   //  

Департамент житлово-комунального господарства та будівництва Луганської облдержадміністрації 4 листопада за результатами тендеру уклав угоду з  ТОВ «АРМ Україна» на будівництво полігона твердих побутових відходів м. Попасна за 13,55 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

До кінця наступного року облаштувати внутрішні мережі, секції складування, спостережні свердловини, протифільтраційні екрани, навіси для техніки, провести дороги, огородити територію. У вартість будівництва також входить придбання обладнання, зокрема мобільного паливозаправного пункту.

Фірму «АРМ Україна» заснували офшор «Сула Ессетс Лімітед» (Сен-Кітс і Невіс), британська компанія «СіЕнЕйч Констракшн ЛТД» (власник – Crovel Consultants S.A., юрисдикція невідома) та українське ПП «Євроадбілднг» – компанія зі статутним фондом 100 грн., заснована киянином Олегом Радюком.

За даними «ВДЗ», єдиний тендер, який до цього часу вигравала фірма – це замовлення «Київенерго» на придбання двох самоскидів на 759 тис грн. навесні цього року.

Єдиним конкурентом фірми на тендері було ТОВ «Карпатибудінвест». Засновниками фірми є ПАТ «ЗНВКІФ «Нові технології» і ТОВ «Фінансова компанія «Лідер» з угрупування народного депутата від Партії регіонів Юрія Іванющенко. За останні п’ять років «Карпатибудінвест» виграв державні тендери на 388,82 млн грн.

Нагадаємо, рік тому ці дві фірми вже розігрували тендер на будівництво полігону твердих побутових відходів у Запоріжжі. Тоді підряд вартістю 63 млн грн. тоді отримав «Карпатибудінвест».