Рідна фірма племінника заммера отримає 3 мільйони на ремонт доріг
03.10.2013   //  

Департамент з питань будівництва та архітектури Рівненської облдержадміністрації 20 вересня за результатами тендерів уклав угоди з ТОВ «Укрбудреммонтаж інжиніринг» на ремонт доріг у населених пунктах області загальною вартістю 2,96 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

З цієї суми 2,81 млн грн. піде на капітальний ремонт дорожнього покриття по вулиці Миру в селі Новостав. Тут замінять дорожнє покриття, укріплять узбіччя, встановлять дорожні знаки, облаштують автобусні зупинки і з’їзди на прилеглі вулиці. Роботи мають завершити до кінця 2014 року.

Ще в 0,15 мл грн. обійдеться на ремонт вулиці Зелений клин у селі Лідава. Згідно з технічною документацією до кінця поточного року тут мають замінити щебенево-піщане покриття дороги.

Власником «Укрбудреммонтаж інжиніринг» до серпня 2011 був Гордій Гордійчук – племінник заступниці мера Рівного Галини Кульчинської і працівник управління освіти і науки Рівненської ОДА. Сама Кульчинська запевняє, що вже багато років не спілкується з племінником «у силу різних сімейних обставин».

У 2012 році власником фірми став Вадим Сак з Луцька, на нього ж переоформили й іншу фірму Гордійчука – ТОВ «Інформаційно-консалтингова група».

З 2008 року «Укрбудреммонтаж інжиніринг» виграв тендерів на 41,16 млн грн.

Єдиним конкурентом на обох торгах було Комунальне Рівненське шляхово-експлуатаційне управління автомобільних доріг.