Будівельник «Олімпійського» розіграв 12,5 млн із власним сином на пішохідні переходи
17.05.2013   //  

Управління капітального будівництва Дніпропетровської облдержадміністрації 29 квітня за результатами тендеру уклало угоду з ТОВ «Майстер-Буд» на першу чергу будівництва пішохідних переходів на просп. Газети «Правда» за 12,52 млн грн. Про це повідомляється у «Віснику державних закупівель».

Переходи закритого типу в різних рівнях із проїзною частиною проспекту  будують коштом держбюджету, завершити першу чергу мають до кінця року.

Фірма «Майстер-Буд» належить ТОВ «Юніком.», котре у свою чергу заснували Михайло Кейтельгіссер, Михайло Тульчинський і Дмитро Мішалов, який раніше був відомий як менеджер групи «Приват» по девелоперським проектам. Згідно з даними «ВДЗ», «Майстер-буд» почав вигравати тендери у грудні 2010 р. За цей час фірма отримала підрядів на загальну суму 180,87 млн грн.

Структури цих же бізнесменів  – ТОВ «Юніком Капітал» і ТОВ «Світязь.» – є також засновниками ТОВ «Завод Майстер-профі Україна», яке було генпідрядником будівництва накриття стадіону НСК «Олімпійський» у Києві вартістю 727,25 млн грн. Загалом же фірма виграла тендери на 939,02 млн грн.

На цьому тендері у «Майстер-Буда» було два конкуренти. Перший – ТОВ «Білайф»,  єдиноосібним власником котрого з грудня 2010р. є Мішалов В’ячеслав Дмитрович. За даними «ВДЗ» за останні п’ять років ця фірма жодного тендеру не виграла, однак вона підігрує «Майстер-буду» на тендерах. Наприклад, у квітні вони стали єдиними учасниками тендеру на будівництво житлового будинку вартістю 87,88 млн грн.

Другий конкурент – ТОВ «Українсько-Польське підприємство з ІІ «УПС». Єдиним засновником і керівником цієї фірми зі статутним капіталом 10 тис грн. є Тарас Палій, син колишнього генерального директора ДП «Дніпропетровський облавтодор». Від початку 2008 р. фірма Палія виграла тендери на загальну суму 1,70 млрд грн., усі підряди – в Дніпропетровській області.