«Укренерго» розіграло між жінками 3 мільйони на охорону, викинувши дешевих донецьких і державних охоронців
31.01.2013   //  

Центральна електроенергетична система ДП «НЕК «Укренерго» 22 січня за результатами тендеру уклало угоду з ПП «Територія безпеки» на охорону ліній електропередач в Київській, Житомирській та Черкаських областях. Вартість угоди склала 2,65 млн грн. Про це повідомляється в «Віснику державних закупівель».

ПП «Територія безпеки» зі статутним капіталом 100 грн. зареєстровано на киянку Любов Обломєй. Єдиним допущеним до участі в тендері конкурентом було ПП «Група Компаній «Шериф» – фірма зі статутним капіталом також 100 грн. зареєстрована на киянку Марину Стрижову. Різниця в цінових пропозицій склала лише 0,1%.

Разом з тим в тендері брали участь ще дві компанії, які пропонували послуги значно дешевше.

Державне підприємство «Управління  відомчої воєнізованої охорони» хотіло за свої послуги 1,86 млн грн. Однак ця заявка була відхилена через претензії «Укренерго» до документів, які підтверджують кваліфікацію охоронців з державної фірми.

Донецьке агентство безпеки «Легіон» пропонувало виконати роботу за 0,78 млн грн. Однак втричі дешевшу заявку відхилили через відсутність відгуків про співпрацю від інших замовників.